Op één of andere manier voel je dat je vastzit, dat het niet meer lukt zoals vroeger. Er is iets veranderd, je weet best wat, maar je wou het alleen doen. Diep van binnen voel je dat het niet lukt. Hulp inroepen vond je tot nu toe geen optie. Je krijgt echter signalen van je lichaam en je omgeving dat het zo langer niet kan. Twijfel dan niet en neem contact op.

Welkom in De Luisterkamer!

Een plek waar ik naar jou verhaal discreet én met veel aandacht luister. 
Als therapeut help ik jou om een zicht te krijgen op jouw gevoelens, gedachten en ervaringen. Ik los geen problemen op. We nemen samen jouw situatie onder de loep. We ontdekken nieuwe dingen en ik probeer samen met jou te verwoorden wat er binnen in jou moeilijk naar buiten geraakt. Dit lukt niet altijd met woorden, dat is geen probleem want via tekeningen, verhalen of beelden kan het innerlijke ook veruiterlijkt worden.
Op die manier zal je zelf opnieuw energie vinden en de kracht voelen om hetgeen waarmee je worstelt zelfstandig aan te pakken. Zo ontstaat er een nieuwe weg of heb je een andere manier gevonden om met een bepaald probleem om te gaan.
Praktijk voor verlies- en rouwverwerking